Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Mírumilovný západ vs. zločinecké Rusko! Opravdu?

Rusko. Pro většinu lidí (pardon, pro většinu zmanipulovaných lidí) je dnes Rusko hlavním šiřitelem zkázy ve světě. Je to stát, který chce rozpoutat třetí světovou válku a mít znovu hranice na Šumavě. Opravdu?

Rusko je většině lidí skutečně trnem v oku, především pro jeho obludné dějiny 20. století. Obrovská země, která na zeměkouli zabírá více jak 17 mil. km2. Jedná se o zemi nedobytnou, vylámali si na ni zuby Napoleon i Hitler. Celkem těžké váhy. Země s obrovskými zásobami ropy, zemního plynu apod. Země, se kterou má špatné zkušenosti takřka celá východní Evropa. Jen namátkou. Polsko – Katyň. Československo – okupace v roce 1968, Maďarsko – rozprášení Maďarského povstání roku 1956. Ano, ve 20. století toho Sověti – bolševici stačili hodně podělat. Jména jako Lenin, Stalin se není třeba dále zabývat. Nehodlám obhajovat historii Ruska. Na druhé straně, která z velmocí má ve 20. století čisté ruce? Německo? Bez komentáře …Itálie? Bez komentáře … Leckoho by napadla samozřejmě Velká Británie či Francie. Ano, leckoho, ale ne v Česku. Mnichov roku 1938 nesmí být nikdy zapomenut. Vím, že na kdyby se nehraje ani v historii, ani ve sportu, ani kdekoliv jinde…Ale musíme si uvědomit fakt, že právě KDYBY se Francie a VB postavila na stranu vyzbrojeného a odhodlaného Československa (sami generálové Wehrmachtu po zjištění stavu armády Československa byli v šoku, jak výborně byla připravená, jaké měla zbraně, opevnění apod.) možná by druhá světová válka ani nezačala. Čili každý má svým způsobem máslo na hlavě. Samozřejmě kromě nejlepší země na světě Spojených států, ke kterým se ještě dostanu. Jeden „detail“ se však Rusku upřít nedá. Prostě porazili třetí říši a vyhráli největší válku v dějinách. Na to se nedá zapomenout. Údajně v Rusku neexistuje rodina, která by neztratila alespoň jednoho člena během války. Samozřejmě že je to pro Rusy velký den – 9. květen. Den vítězství. Ztráty byly obrovské. 22 milionů lidí. 11 milionů vojáků a více než 11 milionů civilistů. Myslíte, že lidé v New Yorku či na Floridě věděli, co je válka, oproti lidem v Moskvě, ve Stalingradu či Leningradu? 

A dostávám se k jádru věci. Dnešní dělení světa na dobrý západ a špatný východ – Rusko, se mi hnusí. Kdo že tvoří onen dobrý západ? Stále více levicové USA s katastrofální zahraniční politikou, a sociálně-inženýrská byrokraticko-komunistická EU. Málokdo ví, a možná záměrně se o tom mlčí, že třeba takový José Manuel Barroso zakládal a vedl Portugalskou komunistickou stranu pracujících. Mohl bych pokračovat dále viz současného předsedu EP pana Schulze. Ale nemusíme hledat pouze v zahraničí. Jména jako Telička či Füle jsou jasným důkazem, odkud se rekrutují "elity" EU. A kdo že tvoří ten zlý, špatný východ? Do značné míry kapitalistické konzervativní Rusko. Důkaz? Stačí se podívat na míru zdanění v Rusku. To je přece jeden z klíčových bodů, na kterém poznáme pravicovou a levicovou společnost.

Míra zdanění v Rusku – příklad:

  •   DPFO – 13 %
  •   DPH, horní sazba – 18 %
  •   DPH, dolní sazba – 10 %
  •   Dědická daň, darovací daň, daň z převodu nemovitostí – 0 %

A že hlavním městem Ruska neprochází „Moskva Pride“? To mě opravdu mrzí. Stačí, že se na to musíme dívat v Praze. Při Prague Pride, kdy se gayové a lesby snaží ukázat, že jsou asi lepší než „obyčejní heterosexuálové“. A dále Pussy Riot… Polozfetované puberťačky, které znesvětí pravoslavný kostel a Schwarzenbergové nad tím onanují…Nejsem dojat, že je ruské soudy poslaly do vazby. Nakonec tam však nestrávili 3 roky, ale pouze půlku jednoho. (jaká škoda)

V roce 1991, tedy v roce, kdy se rozpadl Sovětský svaz a s ním i Varšavská smlouva (tzn. hlavní a pochopitelný nepřítel NATO a USA) se choutky Američanů válčit nijak nezmenšily. Bohužel. 

  •   Irák – 1991
  •   Kuvajt - 1991 
  •   Somálsko 1992-1994
  •   Irák 1992 – 1996
  •   Bosna 1995
  •   Irán 1998
  •   Súdán 1998
  •   Afghánistán – 1998
  •   Jugoslávie – Srbsko 1999
  •   Afghánistán 2001
  •   Irák 2003

Dále Libye, Egypt, Sýrie a tak dále a tak dále. No a ve jménu koho? Ve jménu páchání dobra. Ve jménu vývozu demokracie a svobody. Fantastické. Američané mají opravdu dobré srdce. Válčí v zemích vzdálených desítky tisíc kilometrů. Jenže jak tušíte, výsledkem nejsou svobodné a demokratické země bez diktátorů s regulérně zvolenou vládou. Výsledkem jsou občanské války, zničené země, zbídačené obyvatelstvo. A na těchto základech vznikl jeden velký problém. Zločinecký, krvavý, nelítostný Islámský stát.

Teď se pojďme podívat na Rusko. Válčí Rusko v desítky tisíc kilometrů vzdálených zemích jako USA? Válčí v Mexiku? V Peru? V Chile? V Kanadě? Nedej Bože ve Spojených státech?

Každý asi namítne - válčí na východní Ukrajině. Ruská armáda neválčí na východní Ukrajině, pokud by tam válčila, byla by Ukrajina už dávno dobyta. Bezesporu podporuje proruské separatisty. Proč?

Začátek všeho byl Majdan, kde Barosso, Schwarzenberg a další slibovali Ukrajině nemožné. Mimo jiné i to, že mohou vstoupit do EU. Jako kdybychom neměli dost problému s Řeckem atd. Poté, co vznikla „vláda“ v Kyjevě a byl zvolen nový prezident, jeden z prvních zákonů byl zákon o zamezení ruštiny na území Ukrajiny. Diví se snad někdo, že přišla odpověď? Putinova vláda už zkrátka není tak hloupá jako byla Jelzinova. Jestli si někdo myslí, že Rusko nebude hájit své vlastní národní zájmy a nechá si na Ukrajině stavět americké vojenské základny a nevím co ještě, je strašně naivní. 

Směšné je i tvrzení, že kdo neobhajuje „západ“ je komunista a bolševik. O tom, kdo je a není komunista, už jsem psal. Že v Rusku jsou komunisté, to víme, jenom si musíme uvědomit, že jich je plno i v EU, na což jsem upozorňoval výše.  A že mají v Rusku velké páky tajné služby propojené s podsvětím a mafiány? Ano mají, nebudeme si nic nalhávat. Ale v USA snad nemají? Vždyť nedávno vyšlo najevo, že se Američané napíchli na mobilní telefon německé kancléřce Angele Merkelové!!! Když jsou schopni odposlouchávat nejmocnější ženu Evropy, čeho nejsou schopni?

Na závěr… Díky katastrofální zahraniční politice Spojených států a strkání nosu co cizích věcí (což už přiznávají i někteří vrcholní politici spojených států) vznikl Islámský stát.

Každý, kdo zná trochu dějiny, přijde na to, že od konce středověku do současnosti absolvovalo Rusko 20 válek proti Islámu! Nebýt Ruska, těžko by se Evropa islamistickému nebezpečí ubránila.

Autor: Miroslav Dvořák | sobota 16.5.2015 20:45 | karma článku: 42,50 | přečteno: 2751x
  • Další články autora

Miroslav Dvořák

Proč jsem neslavil 17. listopad?

Rozhodně ne proto, že bych obdivoval státem řízenou ekonomiku. Nebo proto, že by se mi stýskalo po pánech typu Štrougala, Jakeše nebo Adamce. A to už vůbec nemluvím o partě kolem soudruha Gottwalda.

18.11.2018 v 11:20 | Karma: 41,16 | Přečteno: 1461x | Diskuse| Politika

Miroslav Dvořák

Koho volit (z pohledu pravicového voliče)?

I přes okurkovou sezónu se volby zatraceně blíží, a už brzy budeme stát zase před tím dilematem, jaké politické straně dáme tentokrát svoji důvěru.

18.7.2017 v 19:34 | Karma: 30,44 | Přečteno: 1117x | Diskuse| Politika

Miroslav Dvořák

Výzva pro naši generaci v tomto století!

Po nacismu a komunismu sílí další ideologie, která musí být poražena. Je extrémně nebezpečná, je extrémně šílená, jde (stejně jako zde dvě zmiňované) proti lidské přirozenosti a normálnosti.

30.4.2016 v 17:06 | Karma: 37,07 | Přečteno: 1158x | Diskuse| Politika

Miroslav Dvořák

Nekonečné pokrytectví TOP 09

Ano, nejde jen o TOP 09, pokrytectví bychom našli více než pravděpodobně i u ostatních stran zastoupených v Parlamentu ČR, ale TOP 09 jednoznačně vede.

29.3.2016 v 13:28 | Karma: 39,46 | Přečteno: 1801x | Diskuse| Politika

Miroslav Dvořák

Můžeme říci, že všichni islamisté jsou špatní? Ano a to s čistým srdcem

Pan Zaorálek nedávno na ČT24 prohlásil, že nás čeká skrze uprchlickou krizi horký podzim. Že události budou eskalovat a problémy narůstat. Ano, půjde do tuhého.

1.9.2015 v 11:40 | Karma: 37,60 | Přečteno: 2021x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

V Ostravě se střetl motorkář s dvěma vozidly, zraněním na místě podlehl

28. dubna 2024  11:15,  aktualizováno  13:29

V Ostravě na ulici Rudná poblíž křižovatky s ulicí Vratimovskou se střetl motorkář s dvěma vozidly....

Budeme radikální. Pro zachování důchodového věku uděláme všechno, řekl Havlíček

28. dubna 2024  13:28

Hnutí ANO udělá vše pro to, aby se nezvyšoval důchodový věk, řekl v pořadu Za pět dvanáct Karel...

Malostranský zápisník: Ze tří žen zbyla ve vládě jedna, ale ta zase vydá za tři

28. dubna 2024

Premium Proč se opět nepovedla feminizace české vlády? Kdo je poslední vládní květinka, která když mluví,...

TOP 09 má na ministra pro vědu a výzkum čtyři kandidáty, řekl Válek. Představil strategii zdravotnictví

28. dubna 2024  12:58

Na ministra pro vědu a výzkum má TOP 09 podle místopředsedy strany a ministra zdravotnictví...

Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat
Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat

Téměř deset miliard korun – tolik jen za loňský rok poslaly pojišťovny lidem za úrazy, závažná onemocnění či úmrtí. Životní pojištění pomohlo za...

  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2880x
Zdravím - lhostejnost je největší nemoc dnešní doby. Buďme aktivní. Jmenuji se Miroslav Dvořák a chtěl bych psát hlavně o politice, společnosti, popřípadě o sportu.

Seznam rubrik