Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výborně mladý muži,opravdu mám radost,že i mezi vysokoškoláky se najde ,,bílá vrána,, se zdravým a nepokrouceným úsudkem![>-]

3 0
možnosti

U vedeni Olomoucke university se neni cemu divit - kdyz tam muze pusobit zdejsi diskuter - soudruh ucitel rezjir/Jiri Reznik ... ;-(;-(;-(

3 1
možnosti

Hezký den.

Četl jsem rozhovor s panem Landou, kde přiznává, že byl rasista. Ovšem roky přehodnotil svůj rasismus a dokonce řekl, že to bylo temné údobí jeho života a nezralého mládí. 

Hluboce bych nesouhlasil  s Vašim chápáním "svobody slova". Myslím si, že hranici má mít. A také zákonem má. A to je správné.

3 6
možnosti

Také si myslím, že posledním odstavcem autor přestřelil. Není přece možné brát svobodu slova absolutně.

0 0
možnosti

Dobře napsané, bohužel smutná pravda.........

17 0
možnosti

...u mne karma....

...a dotaz...skutečně ...jako přímý účastník...můžete potvrdit...že tam ty výkřiky o otrocích byly...???

15 0
možnosti

Výkřiky o otrocích byly den před tím. Druhý den se onen aláhovec vzal více kámošů a chtěl pokračovat, kde ve čtvrtek přestal. Vše mělo svou chronologii i svědky.

11 0
možnosti

No, v zásadě souhlas. Jen ta svoboda slova - není bezbřehá, je omezena zákonem ( zákaz propagace násilí, rasistické projevy a pod.).

Nebyl jsem tam a zpravodajství se liší. Nejde ani tak o výsledek( stržený plakát, zbouraný, snad nepoškozený stánek, nikdo zraněný), ale hlavně o skutečnost, zda tam muslimové čekali cíleně.

Také jsem byl při minulé petici napaden ( bez fyzického kontaktu, jen mírně poničený panel) a nikomu nepřeji ten pocit, když nevíte co bude dál.

Pánům z univerzity by asi pomohl jen podobný osobní zážitek, aby sundali brýle polepené petrodolary a nahlíželi věc objektivněji. U českého studenta by jistě byla  hrozba vyloučení na pořadu dne.

17 0
možnosti

Karma. Přidávám link páté kolony Čulíka, jinak šefa vyblitejch hlistů. http://www.blisty.cz/art/77599.html

5 0
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2880x
Zdravím - lhostejnost je největší nemoc dnešní doby. Buďme aktivní. Jmenuji se Miroslav Dvořák a chtěl bych psát hlavně o politice, společnosti, popřípadě o sportu.

Seznam rubrik