Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V podstatě souhlasím, mě se z něj udělalo nevolno už při pár větách, ale jedno upřesnění:

Jak psal psycholog Hampl, Kohout není žádný vysokoškolský profesor, je to externí lektor angličtiny a filozofii viděl tal maximálně z rychlíku. je to pouliční komediant, tzv. performer, který se živí děláním bordelu na společenských akcích.

Je trestuhodné, že ČT dává takovýmto entitám prostor, i když tento užitečný idiot posloužil napři petici proti kvótám dokonale. Po shlédnutí toho pořadu se, myslím, rapidně zvedne počet petentů.

2 0
možnosti
Foto

Ale jen dobře, aspoň se občanům otevřou očička.

5 0
možnosti
PS

Smutné na tom je, že vyvážená ČT a další mainstreamová média prezentují současný problém imigrace a uprchlíků tak, že se zdá, že příznivci opačných názorů jsou víceméně v poměru 1:1. Ve skutečnosti, která se občas projeví v internetových anketách, je to 98:2 nebo tak nějak. Já se ale ptám - cui bono?

14 1
možnosti
OU
AH

ono to s jeho profesurou není až tak horké....

http://cs.wikipedia.org/wiki/Milan_Kohout

1 0
možnosti
AH

Polykám hořké slzy a rozum zůstává stát......

2 0
možnosti
JV

Viděla jsem cca jen druhou polovinu a stačilo mi to.

Na jedné straně zjevně nezvozní šéf začleňovačky pro imigranty, žlučovitě maniakální postarší hipík v háčkované čepici se střapcem a údajný český vystěhovalec do Kanady, podpořeni praktického života neznalým studentem filosofie a několika neurotickými osobami ženského pohlaví. Na druhé straně poněkud populistický politik - právník, pragmatický sociolog a nakonac ten, který je[>-][>-] všechny živí - OSVČ, tito podpořeni především dvěma známými blogery.

Paní Jílková, jako vždy, zbytečné komentovat.

Také jakýsi do ČR přistěhovalý Syřan a ještě kdosi, snad Jordánec, nejasně vyjadřovali své rozhořčení nad státem, kde spokojeně žijí.

Jestli někdo z diváků byl do té doby lhostejný k návalu přistěhovalců do Evropy, případně byl i mírné imigraci nakloněn, myslím, že byl zděšen.

I když se nás zatím problémy s imigranty z jiných kultur příliš nedotkly, kdo sleduje, opatrně a politicky korektně formulované, zprávy veřejnoprávních médií ze zemí, kde již mají takových imigrantů více, a má ještě fungující pud sebezáchovy, je pochopitelně značně skeptický k možnosti jinakého vývoje u nás. Zkušenost snad již máme s tzv. Romy, kteří se "začleňují" již několik století, ale pro rozdílné chápání reality a kulturní zvyklosti, se zatím příliš nezačlenili, byť se o to údajně snaží, za nemalé peníze od daňových poplatníků, cca stovka k tomu založených organizací.

Organizace na začleňování imigrantů již také máme a jistě jejich počet poroste jako houby po dešti, vždytˇ, slovy výše uvedeného studenta filosofie, peněz je dost. A to opravdu zatím mnoho afrických a arabských imigrantů do ČR nepřišlo.

Bůh ochraňuj naši zem! [>-]

19 0
možnosti
JP

J94a33n 74P68e84t76r79u61s

12. 6. 2015 7:45

Neviděl jsem to celé, neunesu ty hádky, ale napíšu, co by mohlo (podotýkám, MOHLO) být důvodem jeho "bláznivých" výroků.

Někteří profesoři schválně v debatách provokují. Prostě říkají kontroverzní věci, protože to patří ke koloritu akademických debat. Pohybuju se na akademické půdě v zahraničí a profesoři v oboru po sobě většinou "jdou" dost ostře.

Nevím, jestli je to případ pana Kohouta nebo je ten člověk trošku blázen. Napadlo mě to, protože ten argument "každý by měl mít doma jednoho přistěhovalce" je luxusně extrémní a on musí vědět, že tím protistranu naštve (nebo rozesměje, což se taky na začátku stalo ;-D ).

2 1
možnosti
JN

J14i82ř48í 36N82o45s37e91k

12. 6. 2015 7:50

Ne, ten kohout neprovokoval, on to myslel tak smrtelně vážně, až byl směšný a děsivý zároveň. CO může předat mladé generaci? KDO rozhodl, že TOHLE je elita, která se považuje za nadřazenou?

15 0
možnosti
JK

Kouknul jsem se a opravdu. Hlavně ten student byl dobrej, když se ho paní Jílková asi třicetkrát za sebou ptala, co tady budou dělat, a on bez přestání mlel a mlel a mlel, až to paní Jílková vzdala. :-)

18 0
možnosti
KLS

Jak vidno, na mozcích některých svých žáků už profesor slušně zamakal;-D

11 0
možnosti
Foto

docela poučné demonstrativní video o tom, že imigrací nedokážeme ani my, ani zbytek světa vůbec nic, jen rozvrat vlastních společností

https://www.youtube.com/watch?v=Q9OHapuhzs4

5 0
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2880x
Zdravím - lhostejnost je největší nemoc dnešní doby. Buďme aktivní. Jmenuji se Miroslav Dvořák a chtěl bych psát hlavně o politice, společnosti, popřípadě o sportu.

Seznam rubrik