Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VF

Žádná strana nezanikne, jenom se horní partajníci "přerodí" a přejmenují.

0 0
možnosti

ODS bych dal hlas, kdyby byla šance na změnu. Ale ti samí lidé s tou samou rétorikou, a stále stejně schopní krást už u mne ztratili důvěru dávno. Navíc ODS není pravicová strana.

1 1
možnosti
Foto

Vždy, když se zvyšovaly daně, byla u vesla ODS a jestli mě paměť neklame, tak za jejich vlády rovněž rostly závratným tempem počty úředníků.

1 0
možnosti
Foto

Je-li otázka

„jaké politické straně dáme tentokrát svoji důvěru“,

pak z pravicového pohledu musím říct, že pravicové. Obávám se, že jste zaměnil zájmena jaký/který (jaký = takový; který = ten).

Které pravicové straně dám svůj hlas? Inu babo raď...

0 0
možnosti
JK

Autore, kdybyste byl starší, tak dnes už byste ODS hlas nedal.

1 1
možnosti
AK

Volil bych Moravany. Tem jde o likvidaci komunistickych kraju, nastaveni spolkoveho systemu jako v Rakousku, hospodareni a daneni zedpoda, coz by v celku pomohlo vsem, i Cechum. Nakonec by to zvysilo i nakupni silu a prijmy.

0 0
možnosti
PS

Byť chápu vaše uvažování a je mi i docela sympatické, pro mě je v současné době ODS nevolitelná. Ne kvůli minulosti (myslím, že ti všemožní "kmotři" a provařené ksichty už dávno odpadly). Kvůli současnosti. Petr Fiala je bezpochyby slušný a vzdělaný člověk. Ale bohužel naprosto bez charismatu. Vážím si ho, ale ničím mě "neburcuje", abych mu dal hlas. A nejde jen o lídra. Oceňuju, že ODS hlasovala proti některým zákonům omezujícím svobodu (otevírací doba v obchodech, protikuřácký zákon). Ale co vlastně nabízí ? Moooožná snížení DPH (ale na to nebude mít sama sílu ani náhodou). A co dalšího ? A jaké má osobnosti ? Já osobně vidím jen dvě. A sice senátora Kuberu a Václava Klause ml. Kdyby tohle byla ODS, neváhám ani vteřinu koho volit. Ale bohužel jsou jen dva. A to mi přijde strašně málo na stranu, která by měla ambice ... no, ještě ne vyhrát volby, ale dejme tomu stát se vládní stranou v nějaké koalici.

1 1
možnosti
LC

Vidím to úplně stejně. Horší to mám ale o to, že si myslím, že ODSka by zasloužila, za to co provedla, ještě jedno volební období posedět na střídačce. A ten slib snížení DPH ... když uvážím koho můžou mít/by měli za koaličního partnera a kompromisy se při tvorbě koalic dělat musí ... nerad bych se dočkal Kalouskových jednotných 25% DPH na všechno. A obecně, při eurohujerství TOPky ... ani to nechci všechno domyslet.

0 0
možnosti
Foto

R92o91m61a77n 50K92o31z56e22l

18. 7. 2017 21:43

A vy programu ODS věříte? Já jen, že sám Topolánek přiznal, že mu nevěřil a více lidí v ODS doznávalo, že to se sliby fakt přepískli. ODS bude navždy spojená se lhaním a s nereálnými a nesplnitelnými sliby.

1 4
možnosti

Taky bych chtěl zase za premiérku Nagyovou a její kumpány Rittiga,Janouška.......

0 2
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2880x
Zdravím - lhostejnost je největší nemoc dnešní doby. Buďme aktivní. Jmenuji se Miroslav Dvořák a chtěl bych psát hlavně o politice, společnosti, popřípadě o sportu.

Seznam rubrik