Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Všechno má svůj čas. Jednou pochopíte.

0 0
možnosti
MS

Pište raději o sportu. :-)

4 3
možnosti
Foto

I84v88a64n 33M76a54r56e19k

18. 11. 2018 15:09

Naprostý souhlas a karma.R^[>-]

5 1
možnosti
AT

Máte to všechno trošku popletené. Klidně jste mohl slavit, kdybyste o to stál (ale proč, když už máme hen tu svobodu či demokraciju) a přitom ignorovat demonstrace. Mohl jste zvolit i jinou formu. Ale to je fuk. Neslavte, dělejte si co chcete, pište o tom a chlubte se tím. Dnes si naštěstí můžeme dovolit ten luxus nedemonstrovat ani se neangažovat, važte si toho, nebývala to samozřejmost.

3 0
možnosti
LB

A proč byste měl slavit 17. listopad? Není to povinná oslava. Soudím, že o životě před listopadem ́89 toho moc nevíte, takže se jen těžko můžete vcítit do pocitů lidí, kteří toto datum považují za (šťastný) mezník ve svém životě.

Kdekoho si berete na mušku, převážně lidi, kteří v KSČ nikdy nebyli, a Štěchovi otloukáte o hlavu jeho vstup do KSČ v r. 1979, ale nevadí vám echt levičák Keller, který tam vstoupil hned na začátku normalizace v roce 1973 a pružně ji opustil už v roce 1989. Váš oblíbenec nemůže přijít na jméno Západu a Evropské unii, což mu nijak nebrání v tom, aby zahříval dobře placené křeslo v Evropském parlamentu. ;-D

Ale uklidním vás, nemusíte se trápit tím, že vám někdo 17. listopad ukradl. Nikdo vám nemůže ukrást to, co vám nikdy nepatřilo, co jste nikdy nevlastnil. :-)

9 4
možnosti
RB
Foto

Už vám někdo někdy řekl nebo napsal, že plácáte nesmysly a měl byste svůj projev radějí 2x přečíst, než ho vystrčíte ze dveří (nebo i víckrát)?

6 6
možnosti
JN

Přibližně to samé jsem tu minulý týden jednomu blogerovi napsal, dokonce jsem použil jemnější formulace, že méně je někdy více a co myslíte, poděkoval mi za radu?

2 0
možnosti
Foto

17.listopad byl skutečně zprofanován, tedy zneužit a ukraden, a to převážně lidmi, kteří tehdy na náměstích klíči necinkali. Fascinuje mě, kolik hrdinů dnes vylézá z nor a jaké dalekosáhlé zásluhy si přisvojují dokonce někteří prominenti tehdejšího režimu.

7 6
možnosti
LB

Paní Moudrá, vy jste ty lidi na náměstích českých měst perlustrovala?

2 2
možnosti
Foto

Velmi kvalitní článek, karma R^

9 4
možnosti
OK

O49t54a 66K95i22n63c

18. 11. 2018 22:31

Macku, ale doba, jako byla před 17.listopadem 1989, se vám už nevrátí. :-)

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS